terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Tuesday, April 3, 2012

TESTIMONIAL PREMIUM BEAUTIFUL DARI RINA SALLEH (GADIS MELAYU)

**rina salleh yang pakai tudung hijau tu yer..**

**ok.. muka kat atas tak clear kan.. so ni muka yg clear .. cun kan..?**

Siapa Rina Salleh? Misti ada yang x familiar dengan nama Rina Salleh kan...?
yup, she is the winner for Gadis Melayu season 3. Siapa kata orang kurus dah tak payah pakai PB? jom kita baca testimoni Rina Salleh.
"Jangan cakap orang kurus tak payah pakai Premium Beautiful. Rina sendiri jatuh cinta dengan Premium Beautiful masa jadi juara Gadis Melayu which Premium Beautiful is the main sponsor.
• Rina suka sangat Premium Beautiful nih sebab buat Rina rasa sangat-sangat confident and comfortable dan tak sangka pakai corset Premium Beautiful nih buat kita rasa sangat-sangat comfort. Rina pesan pada customer-customer not to buy an ordinary corset sebab Rina pun tak percaya tapi bila dah experienced pakai Premium Beautiful, Rina mengakuinya. Rina rasa sangat-sangat best that's why nak share dengan ladies out there, nak jadi cantik and maintain the body shape, Rina strongly suggest lar pakai Premium Beautiful. Then you all boleh experienced the new magic macam apa yang Rina rasa.
• Rina happy sangat bila photoshot nampak cantik je even pakai baju apa pun tak risau sebab bila Rina pakai Premium Beautiful, posture and bentuk badan Rina akan lebih menyerlah. Pakai baju apa pun nampak terletak pada badan. Lagi satu, Premium Beautiful nih sangat bagus sebab dia mmg akan resturucture posture body kita. Walaupun duduk, posture badan tetap tegak.
• Rina tak sabar nak tunggu my very first experience sebagai HOST untuk program SAFFIYA. Program ni berkisar tentang muslimah berkerjaya seperti kita nih akan ke udara pada 2 Januari 2011 (7pm-8pm). Sebab program pertama, Rina memang pakai Premium Beautiful to look good and confident untuk my very first program.
  • Sejak GM 3 jadual kerja Rina mmg sangat hectic. Penat dan letih tapi dah tugas Rina kena buat tapi satu yang Rina notis Premium Beautiful nih jugak mampu increase energy level and metabolisme rate. Alhamdullilah, dengan Premium Beautiful even schedule kerja sampai lewat malam, still lagi boleh maintain energetic dan kadang-kadang tak sedar pun yang tengah pakai Premium Beautiful sebab masa sembahyang pun rasa selesa macam biasa.
• Kalau Hai-O nak cari duta, Rina orang pertama yang angkat tangan nak jadi sebab Rina dah tahu and Rina yakin dan percaya dengan keupayaan product Premium Beautiful nih.• Bila pakai Premium Beautiful ni memang rasa selesa. Rina boleh pose macam-macam action. Memang akan pakai time photoshoot, so flexibility tu memang penting laa bagi Rina. Tak kesah laa photographer suruh buat style macam mana pun. Insya Allah Rina boleh pose bersahaja je. Sebab orang kata kalau pakai corset ni nanti jalan tegak je macam robot. Tapi, dengan Premium Beautiful ni, Rina tak rase pun camtu. Flexible and selesa. Tak panas pun. Memang lain laa dari corset-corset biasa yang ada kat luar sana ni compared dgn Premium Beautiful. Premium Beautiful ni bukan setakat efektif, tapi memang selesa nak pakai tiap-tiap hari. Sape kata kalau nak cantik kena seksa kan diri? Pakai Premium Beautiful je dah, cantik luar dalam.
• Memang Rina kurus, tapi betul tak Rina cakap, orang-orang kurus ni pun ada tummy. Jadi tak cantik baju tu time kita nak pakai. Rina tak nak jadi camtu, kurus and ade tummy. That's why Rina chose Premium Beautiful, sebab Premium Beautiful ni nanti akan kemaskan perut and badan kita. And kesan dia permanent. Kalau pakai consistent, bila time tak pakai Premium Beautiful pun, perut tu tak jadi buncit balik. Premium Beautiful ni bukan cover je lemak kat perut tu, dia pecahkan lemak and siap shape kan sekali. Memang rugi sape yang belum pakai Premium Beautiful lagi. All-in-one benefits Premium Beautiful ni.
• Bila dengan Premium Beautiful, kita pakai ape pun cantik and terletak. Lepas dari GM3 ni, Rina dah kena jumpa ramai orang. Kalau dulu memang rase malu-malu skit sebab takut ade yang tak kena kat diri kita ni, rase extra concious, takut tudung tak cantik laa, baju tak kena laa, mekap salah. Tapi, dengan Premium Beautiful Rina rase confident nk berjumpa dengan orang. Sebab Rina dah rase comfortable dengan diri Rina sendiri. Betul, memang tambah kan confident Rina. Senang tau Rina nak bergaul and buat networking. I feel confident because I am comfortable with myself. Dgn pakai Premium Beautiful ni laa, Rina rase kecantikan Rina lagi terserlah. Tak caya try pakai Premium Beautiful ni.
• Rina memang health concious. Anything pasal health mmg Rina akan ambil berat. Lagipun siapa nak jaga kesihatan diri kalau bukan kita sendiri kan. That’s why I love Premium Beautiful. Premium Beautiful ni 70% utk health. Macam-macam penyakit so far yang Alhamdulillah Premium Beautiful dah healkan. And Rina strongly support on the cancer awareness campaign. And Rina dapat tau Premium Beautiful ni dapat prevent cancer and dapat bantu healkan cycst and fibroid. Prevent kan better than cure.Rina menyeru ladies-ladies dan gadis-gadis kat luar sana, pakai Premium Beautiful untuk menambahkan confidence dalam diri. Ianya bukan hanya untuk kecantikan malah untuk kesihatan. Rina dah mengalami pengalaman terbaik dengan Premium Beautiful dan Rina nak semua pun rasa the magic of Premium Beautiful.

No comments:

Post a Comment