terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, July 26, 2012

HATI-HATI DENGAN IKLAN PREMIUM BEAUTIFUL MURAH


Ini adalah amaran keras!

Berhati hati semasa nak beli premium beautiful corset.Kenapa saya kata macam ni? kalau kita google harga premium beautiful, memang berbagai bagai harga yang ditawarkan, ada yang sanggup nak jual sehingga RM600 untuk 1 set premium beautiful, ada yang jual rm1000. Tak munasabah langsung ye. kalau dah bawah RM1700 untuk 1 set premium beautiful …

Untuk pengentahuan kengkawan, kami  tidak akan menjual set premium beautiful sesuka hati, melainkan bila ada rebat dari company.contohnya : 1 set premium beautiful = RM2000 (harga agent)company bagi rebet RM150 untuk setiap set premium beautiful yang agent beli.So harga set premium beautiful yang agent boleh dapat dari stokis adalah sebanyak RM1850. Rebet yang company bagi berbeza beza ye, tak tentu.bukan selalu kami dapat harga macam ni, kekadang lebih dan kekadang kurang. Sebab tu kalau kengkawan perasan, selalu jugak saya beri harga yang lebih rendah disini, jadi jangan pelik bila dapat harga yang lebih murah ye.


Saya faham... kenapa mereka sanggup jual pada harga murah... sebabnya mereka dah x nak terlibat lagi menjual premium beautiful ni... ada yang kata tak laku jual pada harga pasaran.. susah nak jual... dah tersilap langkah... ini bukan bisness yang sesuai dengan jiwa mereka dan macam2 lagi alasan...


Tapi as a buyer pernah ke kiter terfikir... kalau dah penjual2 ni x nak involve dengan bisnes.. macam mana kita nak dapat lifetime waranty... kalau dah beli mahal2.. saper nak tolong hantar ke stokis untuk repair... kalau tersalah size.. size tak ngam... sedangkan stok mereka terhad... ada yang bagi size lebih kurang jer pada cistomer sebab semata2 nak habis kan cepat stok... owh... no no no... jgn sesekali buat begitu... rugi tau bila beli mahal2.. tapi tak der after sale service...


Jadi mari la beramai2 beli dari ejen yang masih aktif dan sah seperti saya..:) call/sms me now 013-3858987 - free consultation n free fitting


No comments:

Post a Comment