terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, July 26, 2012

HOTEL LE MERIDIEN, KOTA KINABALU, SABAH



hari ni terlebih rajin nak bercerita.... dari kisah buku.. kisah Green Leader Academy (GLAM) - bisnes baru saya - dan kini kisah penginapan saya tiap kali ke Kota Kinabalu (KK), Sabah..


Biasanya kalau saya ke KK saya akan pilih Hotel Le Meridien.. sebabnya sangat selesa... saya tak kisah bayar lebih sket .. (normally boleh claim..kelayakan saya dalam 200++.. so kalau lebih saya top up yang lebih saja la).. hotel2 lain saya pernah duduk juga.. cuma tak seselesa dan se'best' bila saya duduk di Le Meridien..:)


jom layan gambar dalam hotel...



tempat beradu






wardrobe bersekali dengan mini bar .. cermin bersar depan pintu bilik air.. alangkah best kalau rumah saya ader cermin sebesar tu.. boleh ambil gambar hari2.. past tu buat 1 topik 'what i wear today' ... hahah.. perasan body cun .. cam glamm sgt org nak tgk aper kiter ni pakai kan... hahah



lagi tempat beradu... queen size kot... 



macam dah ader gambar kat atas kan... tapi hentam saja la labu....



kalau bilik air umah saya sebesar dan secantik ni...




tak guna pun shower room ni... macam takut pulak nak masuk kat dalam tu... hahah...






ruang menunggu di lobi... sgt cozy tapi cantik... kat lobi ni malu nak amek gambar lebih2.. so dapat yang ni je 1...

No comments:

Post a Comment