terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, July 19, 2012

ICE ROOM



Di kala ini sangat la lapar.. hari ni ader dua jemputan makan... hahah... dan saya akan pergi kedua2nya.. so.. dari pagi saya simpan perut supaya kosong sekosong2nya.. supaya saya boleh makan dengan banyak...! tamakkan mak budak ni...


okey la... sebab lapar.. saya blog kan kisah basi ni... kejadian dah beberapa minggu lampau.. di suatu petang di hari apa pun lupa dah.. :)


dina requestnak makan ais krim.. so bapa yang baik hati tersebut bawa anak ke ais room bangi..:)


menu utama misti la ais krim kan.. sarah kaa nak ais krim kaler pink.. dina amek kiwi.. saya of coz la nak ais krim durian... hubby x ingat dah aiskrim aper.. fikry plak nak ala2 coklat... pun x snap gambar aiskrim hubby dengan fikry.. hadif?? share je la.. membazir jer nanti... tu pun si sarah tak makan habis pun ais krim nya...


selain ais krim saya dan hubby order nasi goreng.. saya order nasi goreng belacan.. hubby tak ingat pulak order nasi goreng apa... yang pasti nasi goreng dier ader telur mata ...







ini adalah durian goreng yang sangat la sedap... saya amek seketul jer... tapi memang tak cukup la seketull... saya ingatkan isi durian yang digoreng bersalut tepun.. rupanya di bahagian dalam tu adalah aiskrim durian yang doreng didalut dengan satu lapisan tepung yg ala2 popia tu.. huh.. kecur tau air liur time lapar ni.. rasa nak pergi ke sana dan order sepuluh utk saya makan sorang... !

4 comments:

  1. amboi sedapnya durian goreng tu..nyummy2

    ReplyDelete
  2. Tak pernah lagi sampai kat ice room ni...

    ReplyDelete
  3. suhana: duriann tu sooo yummmy... x cukup 1 tau..!

    ReplyDelete
  4. eynda: kat kota damansara pun ader tau kalau tak silap..:)

    ReplyDelete