terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, July 30, 2012

KASUT BARU

Pergi sogo.. asalnya nak beli barang lain.. tapi terbeli kasut ni..:)



boleh buat kasut kerja... (padahal kasut dah melambak2).. kerja kerajaan kan digalakkan pakai kasut warna gelap..:)




ader ala2 kain net kat depan kasut... gediks..!:)





tapi ni bukan kasut raya... dulu2 raya saya pakai kasut crocs jer.. senang nak tanggal, nak pakai semula.. kan ke raya kita asyik bertandang ke rumah orang jer..:) kasut raya biasa saya tak beli.. pakai je kasut yang sedia ada kat umah tu...:)

2 comments:

  1. salam kenal..

    akak dah tak boleh dah pakai tinggi2 ni. sakit tulang belakang..

    ReplyDelete
  2. hi.. salam kenal juga... kiter pun pakai dari kereta ke opis . jer... dalam opis pun bukan byk berjalan...pas tu kalau g meeting plak pakai dari parking ke bilik meeting... hahah.. kalo g shoping ke mana2 ke... mmg tak boleh pakai.. bukan belakang yg sakit.. kaki ni haa... yg sakit.. tak larat kaki nak menampubng badan ... :)

    ReplyDelete