terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, July 26, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL CORSET

Salam semua... malam ni saya nak share sket tentang premium beautiful corset.. jom layannn...




Apa Itu Premium Beautiful Korset

Premium Beautiful merupakan pakaian dalam wanita yang terdiri daripada coli panjang, bengkung pinggang dan seluar dalam panjang. Set ini juga digunakan untuk membentuk kontur keseluruhan badan supaya nampak menarik, bentuk badan yang sihat dan seimbang.

Set Premium Beautiful Korset

1. Long Girdle
2. Long Bra
3. Waist Nipper

Kelebihan Premium Beautiful Korset

Terdapat pelbagai kelebihan Premium Beautiful tapi saya kongsikan serba sedikit antara kelebihan penggunaan Premium Beautiful iaitu:

1. Membersihkan darah daripada toksik dan menukarkan darah berasid kepada darah beralkali lemah.
2. Merangsang sel-sel yang lemah dan tidak aktif untuk meningkatkan kadar metabolisma. 3. Memperbaiki dan memulihkan ketidak seimbangan sistem saraf autonomi serta menstabilkan fungsi organ-organ dalam badan.

***Jaminan seumur hidup bagi korset premium beautiful. Jika terdapat sebarang kerosakan pada korset hantar kepada dealer untuk dihantar ke stokis untuk diperbaiki. Bra mahal2 yang kita beli kat pasaraya tu tak da waranty ni kan... kalau dah terkoyak ke tercabut cangkuk ke... wire terkeluar ker.. pendek kata .. kita la yang menjamin sendiri .. jahir sendiri kan.. tapi kalau dah wire terkeluar.. jawabnya kena campak dalam tong sampah je la kan...

Berapa Lama Nak Pakai?

Tak perlu sampai 24 jam... Minimun pakai 8 jam sehari jer... Kira macam pergi dan balik kerja dalam 8 jam sehari. Kalau surirumah pula, kira masa suami pergi dan balik kerja.

Macam Mana Nak Cuci Premium Beautiful Korset?

Dilarang mencuci premium beautiful menggunakan mesin basuh, iron, dry clean, memintal/memerah kuat, menjemurnya secara terus di bawah sinaran cahaya matahari atau menggunakan bahan cucian berunsur buih/sabun. Ini bagi menjaga kualiti dan tektur kain supaya tahan lebih lama. Hanya cuci dan jemur pada waktu malam menggunakan pencuci Premium Beautiful Natural Wash.

Premium Beautiful Korset Hanya Untuk Orang Gemuk?

Siapa kata?Premium Beautiful bukan hanya untuk orang gemuk atau orang yang ingin kuruskan badan sahaja. Tapi mengubah bentuk badan menjadi langsing dan meningkatkan tahap kesihatan hidup kerana konsep premium beautiful korset ialah 70% kesihatan dan 30% kecantikan. Premium Beautiful berfungsi menjaga kesihatan disamping membentuk kontur bentuk badan yang ideal.

Premium Beautiful Korset Hanya Untuk Golongan Wanita?

Premium Beautiful Korset bukan hanya untuk golongan wanita sahaja. Malahan Premium Beautiful turut menyediakan Bengkung Premium Beautiful khas untuk lelaki bagi mengatasi masalah sakit pinggang mahupun masalah perut buncit.

Bagaimana Nak Beli Premium Beautiful Korset?

Senang jer... korang sms/call je no ni : 013-3858987


No comments:

Post a Comment