terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Saturday, August 11, 2012

DRESS NAJJAH



adoiii la... apsal la tetiba terbukak website najjah ni.... bila di belek2 ader pulak yang berkenan... tu yang susahnyer... tapi tak bercadang nak beli online.. sebab badan bukan saiz model pun ... kang terkecik atau terbesar kan susah...

erm.. next week mesti pergi sekurang-kurangnya dapat 1 dulu pun tak aper... lagi pun kan bulan ni agak masyuk... heheh.. mula2 pada 9 ogos bonus setengah bulan masuk.. pas tu masuk pulak bonus side income pada 10 ogos. pastu minggu depan 13 ogos masuk gaji pulak... huhu...

p/s: kalau ader yang nak buat side income.. nak dapat gaji sampai 2 kali dalam sebulan boleh contact saya yer... (013-3858987) -


ok ... bawah ni antara dress yang saya suka kat najjah tu... ada 3 rasanyer yang paling saya berkenan..

054 & 055 (Top & Skirt) 2


yang kat atas ni ada beberapa color juga... kelabu dan lilac... but i likeee pink... rasanyer saya beli yang ni dulu.. boleh buat pakai raya... (raya kan sebulan)... weehuuu.. tak sabar nyer nak pergi beli....


DR18 (Baju Kurung Trimming) 4




DR18 (Baju Kurung Trimming) 3


yang atas ni pun saya suka... suka sgt design kain bertingkat2 macam tu... tak sabar nyer nak beli juga... saya suka yang coklat ni.. gambar baju putih tu juz tepek nak bagi gambaran keadaan baju tu dalam keadaan berdiri...


pastu kiter tengok plak dress ketiga (lacey dress)... cam kat bawah ni... yg ni ader masalah sket... sebab saya tatau nak pilih kaler pink atau purple tu... rasa nak tangkap dua2 jer... hihihi...


DR12 (Full Lace Dress) 2


DR12 (Full Lace Dress)

lacey dress purple kat atas ni cantik juga kan.... tak sabar nyer nak beli juga... bile nak beli... bonus bulan depan ker... ? huhuh

DR15 (Dress Broket Princess)

gambar atas ni pun cantik kan... nak jugaaa.... namanya broket dress...

DR13 ( Half Lace Dress ) 1


gambar atas ni pun cantik jugak... half lace dress.... rasanyer dah lebih dari 3 dah dress yang minat ni...


DR16 (Dress Denim)



yang gambar berdua kat atas ni denim dress... pun tak tahu maner satu nak pilih... yg muda ke yang tua... (warna cerah atau gelap)


kalau nak beli semua...? kena tingkatkan prestasi... kena kumpul bonus banyak2... so duit gaji boleh simpan... duit bonus tu la yang kita nak guna nak beli barang2 yang kita hajat kan..?


kalau cam ni kena nyanyi lagu... "duit2 ... di mana kau duit..." lah... huhuh


selain dress ader tudung, baju, seluar , skirt  dan juga aksesori kat najjah ni... tapi yang saya terminat hanya la dress semata2....ok kalau ader yang berhajat nak beli  boleh rujuk website najjah atau boleh terus ke butik najjah seperti alamat di bawah...:)

1.      No 45-1, The Strand,
        Jalan PJU 5/20E Kota Damansara    
  
Mobile:    +60122132786 / +60137702739

2.   Giant Bandar Kinrara (03-80804047)


masa tengah cari alamat dan contact number najjah ...saya ternampak sale....di najjah sempena bulan puasa... huhuhu! sale antara 5% hingga 50%.. fuhhh... rasa nak pengsan...!

No comments:

Post a Comment