terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Friday, August 3, 2012

LAMAN CERDIK ANNUAL SPORT DAY

ok.. cerita kali ni memang betul2 sport day... bertarikh 29 Jun 2012... kali ni tak ambil cuti.. minta pelepasan sajer.. and kebetulan boss sgt baik ari tu.. meluluskan tanpa soal jawab..:)


maka nya... tengahari selepas ambil dina.. dan bagi mereka2 makan.. saya bawa fikry dan sarah ke pusat kejiranan presint 16. masa tu dah jam 1.30 pun.. patutnya kena berkumpul pukul 1.. tapi saya lambat.. biasa la budak2 ni.. ader yang nak terkencing la.. terberak la.. nak g beli 100 plus lagi nyer...


sampai2 terus ke kumpulan kelas masing... saya tak tunggu pun since sukan pun katanya start jam 3.. so buat aper lepak lama2 kat situ.. balik la kan... tido2 dulu..tapi terlajak.. kul 3 baru tersedar...


sampai2 dalam kul 4 sarah dah siap bersukan ... sarah tengah hadiah... adoii frust plak tak sempat tgk sarah...



sarah nampak mama nak ambil gambar terus peace...


masa ni dapat datang dekat sket dengan dier.. masa datang tu saya ikat rambut dier... tapi tengokla tu.. getah pun ntah ke mana di campak...

salam dengan pengetua : teacher nor dulu..:)

dier punya konsep tiap kali lepas 1 game bagi hadiah terus... pas tu sambung plak game lain.. habis terus bagi hadiah pada pemenang... actually semua dapat hadiah yang sama..beza kaler je sket.. yelar.. kalau tempat pertama mesti la gold medal kan... pastu perak n gangsa...x boleh la beza sgt kan... nanti karang kalau lain2 bergaduh pulak kannn... 


pastu ader la beberapa siri game lain.. lepas budak 4 tahun... budak 5 tahun...tapi saya malas plak nak tengok..perut pun dah lapar semula.. so keluar pergi food court kat sebelah dewan.. apa lagi... asalnya nak minum jer... sekali termakan pulak.. haha.. tapi makan kuih muih jer...


bila masuk game fikry dah nak start




tengah di atur oleh teacher ari





semangat kesukanan ada dalam jiwa tu... heheh




turn fikry.. acara gelecek bola



menang pingat emas...



papan aper orang panggil ni...? terlupa plak time nak tulis ni... tapi cantik2 tu sebab ader pertandingan...



kelas fikry - 6 jasmine



kelas sarah - 4 alamanda



last sekali acara kemuncak is tarik tali...




fikry sedang diatur kedudukan oleh teacher nor.. bagi pegang tali tu betul2.. karang terlucut la pulak kan..







laman cerdik presint 11 yang menang...


3 comments:

  1. bagus betul sport day buat indoor.. budak pun tak melilau.. senang nak handle dan tak panas...

    ReplyDelete
  2. sekolah ni mmg sport day nyer buat lam dewan... parents pun suka.. tak panas... hihi

    ReplyDelete
  3. Mnta komen tntng perkembangan anak di laman cerdik..bagus tak silibus..anak dah boleh baca bm da bi?penggunaan bi di waktu sekolah?tq

    ReplyDelete