terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Sunday, August 12, 2012

MARI MEMBELI BELAH KAIN PASANG - SHOPPING DI JAKEL DAN LAIN2


bila buat entry pasal shopping saner shopping sini ni baru tersedar ... banyak betul bershopping.... bisnes sampingan yang saya buat ni betul2 memberi pulangan yang memberangsangkan ... huhu... sebab tu saya suka sangat dengan bisness ni... tiap2 10 hari bulan bonus masuk.. bila bonus masuk maknanya masa untuk shopping la ... huhu... tapi masih dalam tahap beringat2...

p/s: boleh contact saya 0133858987 kalau nak tahu pasal bisnes...





lebih kurang 10 pasang... antaranya beli di jakel, maya , online , leader dalam bisnes bagi masa dier pergi vietnam (hanis haizi) . kebanyakannya untuk dipakai sendiri. ader juga yang dibeli untuk mak dan mak mertua....yg kat atas ni kebanyakan dah hantar ke tailor untuk dijahit...



corak animal printed tu saya beli sama masa shopping kali kedua di jakel... kali ni beli ke dina dan sarah pulak... nak pakai sama masa raya nanti...yg ni semua tak hantar jahit lagi.. mungkin lepas raya la hantar.. ni pun upah ke tailor pun dah dekat RM1k.. sebabnya ader tailor yang mark up harga bila buat last minute masa bulan ramadha (tailor cina) sepasa yang tak der lining dier amek sampai RM140... yang ader lining of coz la double kan... tapi sebab nak bagi siap juga untuk pakai raya so redha je dengan harga tu...

kain warna hitam bungan merah dan kain kelabu bunga rose pink tu dah siap beading..:)




haaa... bila kumpul2 beg shopping kain pasang.. ini la rupa banyak nyer...

No comments:

Post a Comment