terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, August 6, 2012

SHOPPING @ RADIUSITE - 6 OGOS 2012

hari ni sakan membeli tudung... ni antara yang saya order dari radiusite...harga RM69 (selepas diskaun..harga asal RM75)


baru perasan semua order color gelap... hentam saja la labu.. ni pun belum tentu dapat semua... :) ramai yang beli... saya plak tadi meeting... dah elok2 order kul 11 sekali keluar meeting pukul 1 tu cek komputer lupa pulak tekan button submit.... hahhaa.. tak berkat buat kerja lain masa meeting.. tu la akibatnya... so tak berharap sgt la... tapi masih ader harapan untuk tudung daru sugar scarf... fuhhh...


 selain dari tudung syria tihany ni ader juga update tudung paddlepop... antarnya seperti di bawah ni.. tapi saya tak order pun... dulu dah pernah order.. tak ingat color aper dah beli..:)

lepas ni update belian tudung dari al-humaira contemporary dan sugarscarf pulak yer...



No comments:

Post a Comment