terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Friday, August 10, 2012

SHOPPING TUDUNG LAGI - SUGARSCARF

minggu ni minggu membeli tudung kot.. pas radiusite buat update, sugarscarf pulak.. pas tu al-humaira contemporary pulak... (untuk al-humaira saya buat entry lain)

ni antara tudung yang saya order.. huhu..dan the best thing... dapat pulak tu semua sekali... baju raya sehelai pun tak siap lagi... tapi tudung dah berhelai2.. nanti lilit jer tudung tu kat badan buat baju raya... kalo baju raya tak sempat siap.. hihi


2 helai tudung audry





dan sehelai tudung eva



actually ader update tudung ayra juga...tapi sebab saya tak pakai sangat tudung ader awning keras ni.. so tak beli... lima tingkat you...!




cantikkan..? rugi pulak tak order 1... maner tau terdetik nak pakai suatu hari nanti...


selain tudung ader update baju raya juga..tapi saya x beli pun...  antaranya Tara Long Cardigan



 dan Gina kaftan


2 comments:

  1. akak tak ada tudung lagi ni.. mintak satuuu.. hee

    ReplyDelete
  2. kak... (ye ker akak ni.. ntah2 sebaya or saya older)

    kekekehk... berhempas pulas membeli tudung minggu ni...

    ReplyDelete