terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Wednesday, September 26, 2012

MIU MIU Matelassé Nappa Leather Hobo Bag










 
 
cun kan handbag ni...rasanya dalam tahun ni takder lagi beli handbag... terakhir beli tahun lepas... handbag coach...
 
malam tadi tiba2 ader orang offer nak tolong belikan dari PARIS.. katanyer ader sale... maka nya apa lagi.. hari ni xjadi keje.. asek la menggugel.. menggugel dan menggugel jer keje i.. (tapi jgn igt keje saya tak siap.. sumer keje siap... kecuali keje baca membaca... sebabnya tak minat membaca.. dua sebab tak boleh fokus la... hati dan minda i lebih terfokus pada rupa bentuk handbag jer ari ni... huhu... maka...
 
*
 
*
 
*
 
 
*
 
 
 
okey.. dengan rasminya.. saya dah beli handbag ni.. huhu... sila makan pasir bulan ni yer anak2... hahah....makna nya saya kena lipat gandakan usaha... lalalalalalala....tak sabar tunggu sampai ke tangan saya... huhu
 
 
okes.. jom bisnes... jom bisnes.. jom bisnes...jom bisnes...
 
 
okes.. sila simpan duit.. sila simpan duit... sila simpan duit...
 
okes... jangan bazir... jangan bazir... jangan bazir...

No comments:

Post a Comment