terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Friday, September 28, 2012

PREMIUM BEAUTIFUL DARI KACA MATA SEORANG DOKTOR

 
 
[Screen+shot+2011-05-05+at+10.05.02+AM.png]
 
 
 
wah.... blogger terkenal fatin liyana (gambar atas) pun dah pakai premium beautiful corset... beliau seorang doktor... beliau seorang model sambilan juga... beliau comel... :) beliau pun dah kurus... tapi saper kata orang kurus tak perlu berkorset kan... atas kesedaran beliau nak baiki posture tubuh... beliau berani mencuba.. dan hasil nyer selepas 6 hari saja pakai.. beliau dah berani bagi komen separuh mati tentang premium beautiful korset... huhu
 
 
 
 
 
gambar atas tu print scrint dari blog beliau...
 

 
 
yang ni print scrint dari blog beliau...
 
kalau nak baca lanjut dan detail cerita nya tentang premium beautiful boleh terus ke link
 
bagi yang agak2 malas nak baca panjang2... kat sini saya ringkas kan jer la apa yang beliau tulis yer...
 
 
kata nya walau pun beliau ni katogeri kurus (berat 47kg tinggi 160cm) tapi x bermakna posture dier dah cun ala2 model...sebab dier suka membongkok.. duduk bongkok jalan bongkok...
 
contoh cam gambar dier kat bawah ni la...
 
 
 
 
 
saya just quote kan mana yang berkaitan la yer... nak detail kena masuk blog beliau la...
 
"katanya juga tabiat membongkok tu sangat tak bagus untuk tulang belakang..."
 
maka atas kesedaran nak cantik dan betul kan posture tubuh .. dan atas bantuan seorang rakan beliau yang juga make up artist terkenal Annas Easkay, Fatin diperkenalkan dengan korset premium beautiful ni...
 
 
"katanya lagi korset premium beautiful ni tak samalah macam corset yang dier beli kat Jusco sebab hanya ada 3 size (S, M, L). Korset PB ni custom made, sebab memang ikut ukuran body kita la supaya tak terlalu ketat atau terlalu longgar."
 
so lepas 6 hari pakai...dier tak teragak2 nak bagi review..
 
"sebab katanyer korset ni selesa sangat bila pakai...sebab posture badan dier terus jadik tegak.. body nampak kemas dan tiada benjolan lemak saner sini.."
 
 
 
 
tengok tu... duduk pun dah tak bongkok cam gambar kat atas nun kannn...:)
 
 
"paling beliau puas hati misti la bab posture badan .. sebab insyaallah tulang belakang dah in correct position, blood flow semua lancar dan semoga dihindarkan dari segala penyakit! "
 
"lepas 6 hari pakai saiz pinggang pun dah kurang dari 68cm ke 63cm .. dah yang penting badan nyer yang lurus cam tiang letrik .. (opps... yang ni i tambah... jangan marah yer fatin..huhu) dah ader curve"
 
 
 
 
 
haaa.. kan dah cun dah...
 
 
"Nafsu makan banyak, tapi bila makan cepat kenyang. Kalau paksa nanti rasa nak muntah."
 
 
 "kurus tak semestinya sihat.orang kurus selalu cholestrol tinggi "
 
 
"pakai lebih kurang 8 jam sehari. Pernah jugak try bawak tidur (desperate habis) haha, selesa la jugak."
 
 
"impian aku untuk mendapat posture and curvature yang menarik dah terhajat."
 
 
 
"insyaallah berkesan kalau korang displin.. Yelah, nak diet pon kena displin, nak belajar pon kena displin semua benda yang kita buat kena ada displin kan."
 
 
 
so... kesimpulannya... premium beautiful corset ni bukan untuk orang yang gemuks jer tau... tapi orang kurus pun boleh pakai....
 
 
tak rugi kiter melabur lebih sikit... tapi boleh guna seumur hidup... sebab korset premium beautiful ni lifetime waranty tau... dan ia direka khas untuk 70% kesihatan dan 30% lagi untuk cantik...:)
 
 
so apa2 hal.. kalau nak beli korset, kalau nak tanyer pasal korset.. nak tanyer harga.. nak tanyer saiz.. boleh contact saya ... 013-3858987
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment