terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Tuesday, October 23, 2012

AKTIVITI AHAD 21/10/2012



banyak benda nak update... sampai tatau mana satu nak cerita... last week seminggu tak masuk opis.. bila tak masuk opis susah sket la nak update blog.. kat rumah dah tak pegang menda2 yang canggih2 ni... i pegang periuk belanga ngan batang penyapu jer... huhu...
 
 
sabtu lepas hari bermalas-malasan... jumaat malam mak call bagitau dier ader kat umah adik di Selayang... biasa saya akan ke sana spend 1 malam kat selayang.. tido ramai2.. tapi kali ni x pergi.. sebabnya umah still tak kemas2...ntah angin malas apa yang melanda... teruk betul... tapi dalam malas2 tu.. sempat gak masak tengahari utk anak2 makan... 'edit' lebihan tomyam yg beli malam jumaat sebab hubby ader dinner malam jumaat tu.. so saya beli jer la... beli pun ... umah tak dikemas juga... pas makan.. main2 cari kutu kat kepala dina n sarah.. then naik tido...
 
 
ahad.. pagi2 dah siap.. basuh2 baju.. sapu2 sampah... kemas2 bilik tido... panas2 lebihan makanan yg hubby beli kat pasar malam sabtu tu....tp hubby beli nasik lemak utk sarapan pagi ahad tu... dierg makan nasik lemak.. saya just minum kopi pegaga...
 
 
dalam jam 9.30 am.. saya dah angkut anak2 ke selayang.... sebenarnya tujuan utama bukan ke selayang .. tapi nak pergi GLAM (Green Leader Academy Malaysia).. hari ahad tu ader sessi menambah ilmu untuk orang2 yang baru  dengan bisnes ... tentang produk.. tentang sosial media marketing... macam mana nak introduce and market our product online.. guna facebook, blog, instagram...


pergi GLAM pakai baju baru .. beli kat BELLE... dah 2 minggu beli rasanyer.. tapi baru terhegeh2 nak pakai... delay pakai tu sebab nak potong sket kat bahagian bawah baju tu.. sebab terasa panjang plak.. kalo boleh nak atas pada lutut... boleh la nampak tinggi n slim sket kot... huhu..




 



ni gandingan dier... seluar jeans .. dulu dah tak muat seluar ni.. tp after puasa tu saya start pakai premium beautiful semula... and diet ala2 kadar.. so sekarang dah boleh sarung...


 
 
 
 
 
 
 
flat shoes ajer.. relax sket kaki kan...
 

 
 
tapi saya attend sessi pagi jer.. sebab sebelah petang mak dah nak balik pahang.. lagipun adik saya yang hantar saya ke GLAM... kalo dierg balik..saya nak naik apa balik selayang kan... huhu.. pastu sapa nak jaga anak.. sebab adik saya pun ader program petang tu... anaknya amek bahagian dalam concert day sekolah...
 
 
 
terkilan sangat tak dapat melengkap kan ilmu hari ahad tu.. tapi i've promised to my self... saya akan datang lagi.. untuk tuntut ilmu perniagaan internet... bila datang kelas.. aura positif pun muncul...
 
 
 
 































 

1 comment:

  1. Semakin ramai yg guna PB ini kan. Mujarab juga kalau gigih dan ikut aturan.

    ReplyDelete