terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Thursday, October 4, 2012

KENAPA LA SERVIS SKYNET .....



seminggu tau tunggu parcel dari skynet ni... baru hari ni terima... (urut dada... sabar la wahai manusia...)
 
 
kisahnyer last week mak saya kata nak pos sesuatu..asalnyer dier minta adik saya guna pos laju.. tapi tau la kan.. kalo nak ber pos laju kena beratur.. adik saya plak keje.. so kurang berkuasa la dier nak beratur ni kan... dipendekkan cerita dier pun pilih la ejen penghataran lain.... so petang 25/9/2012 dier pos barang...


 
 
so tunggu punya tunggu punya tunggu dan tunggu lagi... saya sudah kurang sabar... barang lain yang saya beli online sudah sampai.. kenapa pulak yang ni belum sampai...
 
 
so saya minta adik saya cek la pada 1/10/2012... (padan muka sapa suruh xnak beratur kan.. hahaha).. adik saya call, dierang kata hari hujan la.. lori rosak la... ok.. sabar.... 3/10/2012 pun tak sampai juga... waaa ini sudah kurang sabar.. (adik saya la... saya sabar jer.. sebab bukan barang yang saya tunggu2 kan sangat pun.. hahaha)... alasan kali ni plak kata susah nak masuk pejabat saya.. guard sana sini.. pas sana sini... pastu adik saya bagi no pejabat skynet kawasan kajang.. suruh saya call sendiri...
 
 
baru berhajat nak call pagi tadi... tapi masuk jer bilik... tak lama lepas tu... ofis boy saya datang... hantar bungkusan skynet tuuuu... (selamat korang dari kena bebel ngan saya kan...)
 
 
so nak tau aper ader dalam plastik skynet tu??
 
jom tengok...:)
 
*
 
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
 
 

 
 
ooo.. ader kotak hadiah rupanyer... tapi aper kat dalam tu erk...jom tengok lagi kat bawah...:)
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
 

 
 
 
........sebab tu saya kata bukan barang yang saya tunggu2 .. sebab pemilik nya adalah.....
 
 
*
 
 
*
 
 
*
 
 
*
 
 
 
SARAH...yang sedang menyelongkar beg mekap saya
 
 
ok tu jer nak cerita ari ni... : jumpa lagi di entry yang akan datang...

No comments:

Post a Comment