terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Tuesday, October 30, 2012

SEKOLAH KEBANGSAAN PUTRAJAYA PRESINT 18(2)





 
 
 
tahun depan ader lagi 1 sekolah bukak kat PRESINT 18. lokasi nya mamarazi belum sempat survey lagi.. i totally have no idea .. where the exact location... nanti kalau saya dah jumpa saya war2 kan kat sini...
 
 
mana2 yang berhajat nak hantar anak sekolah kat presint 18 tu sila la ke SK P18(2) pulak ye.. kurang sket sesak kat sekolah yang ader ni.. maka.. cepat la sket saya boleh sampai rumah waktu balik tengahari...huhu..
 
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment