terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, October 1, 2012

SOGO WAREHOUSE SALE

 
 
sila datang yer kawan2... tu rasa2nya dah nak dekat gaji bulan 10.. jadi kalau rasa nak berabih kat sogo ni.. sila kan la yer...
 
 
saya rasa....
 
*
 
*
 
*
 
*
 
saya pergi sale ni... heheh ...sebab biasa nyer warehouse sale yang dibuat kat tingkat 7 ni lebih berbaloi (murah) berbanding 2 kali warehouse sale yang dibuat 2 kali setahun tu (sekali dekat raya puasa dan sekali lagi dekat raya cina) .. cuma nya barang2 terpilih yang dierg nak clear kan betul2 la yang ader..  kalo nak banyak pilihan tetap kena merayap ke setiap pelusuk dan tingkat dalam sogo tu...
 
 
 

No comments:

Post a Comment