terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Tuesday, November 6, 2012

MAC di ALAMANDA, PUTRAJAYA







 
 
 
 
 
 
yeaaayyy,,, akhir nya MAC COSMETICS akan dibuka di ALAMANDA, PUTRAJAYA...
 
 
berita baik untuk orang putrajaya dan yang berdekatan... dan terutamanya tuan blog ni ... :)
 
 
saya bukan la peminat setia MAC... tapi kebanyakan make up saya brand MAC...
 
 
sebelum ni saya shopping barang MAC kat SOGO... tapi sekarang dah boleh shopping kat Putrajaya
 
 
tak der la lepas guna make up MAC boleh berubah rupa bentuk wajah tu jadi artis cam erra fazira, ziana zain, neelofa, isma AF hatta norlia ghani dan mak mah sidek sekali pun... tapi saya selesa dengan brand ni...
 
 
 
nak kata mahal.. murah la dari DIOR dan CHANNEL... nak kata murah .. mahal la dari REVLON dan LOREAL... tengah2 la kata orang.. (sebab tu saya mampu.. huhu)
 
 
 
jadi sebab aper saya guna brand MAC? ... ok.. yang ni saya kena admit... pengaruh iklan banyak memain kan peranan... iklan tu x semesti yg tertepek kat wall bangunan atau bas metro atau teksi jer.. tapi kebanyakan nya yang saya baca secara online di internet.. iklan tu lebih kepada keyakinan orang yang dah guna produk ni...
 
 
 
dan kalau nak tau.. macam tu jugak la saya dapat customer premium beautiful... asalnyer dengan online marketing yang saya buat.. kemudian.. customer bagi good review.. .. hahah.. sebab tu ZALORA kata.. jangan bagitau adik2.. kakak2.. kawan2...
 
 
 
 
 
ok stop merapu dan merepek... berminat dengan premium corset, biozone food purifier dan nak tau betapa cantik nya bisnes yang saya buat ni... sila la contact
 
 
call/sms/whatsapp : 0133858987
 
 
 
 
 
terima kasih
 
 
p/s: MAC Alamanda dah buka tau.. ngeee...:) 
 


No comments:

Post a Comment