terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Friday, December 7, 2012

PANDORA DI ALAMANDA





 
 
 
ok... ni just a quick update yer... sebab sat g nak keluar bawak parents g tengok toilet bowl yang jenis duduk tu kat satu kedai kat kajang... ader promotion katanyer... tapi i lupa plak apa nama kedai... tapi tempatnyer ingat coz masa kita beli barang2 bilik masa masuk rumah baru dulu , beli kat kedai tu lah...
 
 
 
ok la.. ni gambar dah lama snap .. masa tu ada camera exibition kat ruang tengah depan habib jewels tu...
 
 
 
good news to all pandora fans.... tak lama lagi bukak kat alamanda... pandora ni kedai jual barang kemas cam rantai, cincin, gelang earing (tetiba bahasa omputih plak ... huhu.. i tiba-tiba terlupa earing apa in malay...), jam, pendant pun ada... pendek kata segala barang kemas yang boleh sangkut kat badan tu ader la.....
 
 
 
yangnak detail pasal pandora boleh lawat website dier di pandora.com (sebenatnya dotnet... pandai2 i letak dotcom)
 
 
 
 
p/s: MAC Cosmetics kat ALAMANDA dah bukak tau...  semalam g ngan nak2 n parents.. cam tak aman je bawak budak2 ke situ... malam ni hantar dina kelas piano i nak g melawat semula.. nampak semalam cam ader speacial collection jer..

No comments:

Post a Comment