terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, December 10, 2012

TRIP KE LEGOLAND -HOTEL THISTLE, JOHOR BHARU (PART 2)







PART 1 aritu tak sempat nak habiskan cerita .. sebab ada sedara datang rumah.. so ari ni i sambung pasal penginapan di Hotel Thistle, JB dulu la... sebab we all pergi tiga hari.. so satu hari satu cerita la kiranya yer... coz kalau tak panjang sangat...:)\]
 
 
hotel we all book kat agoda ... sebab dah last minute juga booking.. so dapat yang tinggal masa tu deluxe room jer... harga ok la kot.. dalam RM260+++ per night (tak ingat exact figure).. bilik besar juga la.. boleh masuk 1 babycot dan 1 extra bed... kalo book terus dari hotel, harga lebih mahal yer... so better guna agoda punya service..:)... nak tau sebab apa tanpa fikir panjang saya terus book hotel ni.. sebab ada kerusi kaler kuning.. saya kata kat cousin.. decoration nampak moden la.. jarang hotel bagi kerusi kaler kuning...heheh...





sampai2 jer... dina dan fikry terus tukar baju renang... nak gi mandi kat swimming pool.... sarah dengan hadif tukar juga baju renang tapi mandi dalam bathtub  dalam bilik jer la... cousin kitarang yang sampai lebih awal tu kata... swimming pool dier agak dalam... so seuai untuk dina dengan fikry jer...
 
 
sarah memang seronok la mandi2 dalam bathtub tu.. tapi hadif sebab tak biasa lagi.. tetiba dier meraung2 macam kena rasuk... adoii .. apsal la jakun sangat hadif ni... ok la.. jom layan gambar la..




gambar atas ni view from our room... cantik kan swimming pool dier...seberang laut tu adalah singapore... boleh la nampak kelabu asap bayang2 bangunan kat sana...





ok.. ni dari pintu masuk bilik kami....




depan pintu masuk ada wardrobe... jenis pintu lipat cam tu... design dan decoration hotel dah modern... tapi part almari cam klasik la pulak...
 
 
 




dua emosi berlainan .. sarah yang happy VS hadif tengah meraung... takut duduk dalam bilik air... macam nampak hantu  jer...




shower room..




 bathtub... masa ni hadif dah siap mandi.. sebab tu watak dier tak der dalam gambar ni...





eh.. keluar plak gambar sebelum hadif mandi... tu muka bukan tengah ketawa.. tapi tengah menangis...




toileteries ...
 






 
 
suasana cozy...
 
 




 ok... ni memang betul hadif tengah tersengih.. bukan menangis yer...muka happy sebab dapat keluar dari lubuk hantu kot... huhu












ok.. peace lagi dari hadif...
 
 
 ok nanti kita sambung entry di legoland pulak yer... so... till we meet again... :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 





No comments:

Post a Comment