terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Tuesday, February 5, 2013

BELIAN DARI MYDEAL




Belian dari mydeal yer .. bukan Berlian dari mydeal.. hehe
 
 
last month punya belian kot... tapi baru semalam pergi ambil di pusat mel udara putrajaya... tu pun kerani pos dah call bagitau ada barang tak dituntut and they are about to return the parcel back to seller..
 
 
 
nasib baik la dierang call dulu sebab saya memang tak dapat pun slip pejabat pos yg minta ambil barang di pejabat pos. memang pun saya tertunggu2 barang ni sebab satu lagi barang (cable iphone) yang saya beli dah lama sangat sampai.. tetiba yang ni pulak tak sampai2... saya dah plan nak report ke mydeal la kononnnya...
 
 
so mari lihat apa saya beli..:)

















terkoyak kertas pembalut tu bukan sebab kecuaian pekerja pos.. tapi saya yang koyakkan masa dalam kereta, konon tak sabar nak bukak tengok.. (padahal memang dah tau pun isi kandungan apa..huhu)
pastu dah terkoyak sket baru ingat nak blog kan pasal mende ni... so.. masuk opis baru snap gambar depan belakang bungkusan...



 
 
 
haaa... ni la menda nyer ... murah je ni.. rasa nyer dalam RM20.. boleh la guna untuk letak kat seluar terutama yang dah berubah saiz seluar sama ada ke size lebih besar atau saiz lebih kecil..
 
 
tak boleh nak review lebih sangat pun sebab saya pun belum try... saya punya seluar masih menten... (menten besar.. ntah bila nak kecil tak tahu la) ... eh tau dah.. bila pakai korset...memang pinggang mengecil la... seluar jadi longgar sebab dah kena cerut dengan waist nipper...
 
 
dalam tu ada 8 butang... kalo tengok dier ada kaler itam untuk seluar itam, kaler putih utk seluar khaki, butang coklat utk seluar brown, and butang silver tu utk seluar jeans...
 
 
saya beli ni lebih kepada untuk letak kat seluar anak.. memang ada setengah seluar tu ada sekali waist adjuster, tapi ada setengah yang tak der kena pakai kan tali pinggang... nak masukkan tali pinggang ni leceh la...
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment