terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Monday, August 12, 2013

MENAMBAH PENDAPATAN SEMASA DI PEJABAT






Salam 1Malaysia lagi...
 
 
Oklah... nak membebel lagi mengenai peluang menambah pendapatan... ini bukan dari perniagaan HAI O tapi lain sket... ... boleh buat di pejabat.. tapi bukan waktu kerja..waktu kerja kene buat kerja la kan.. kang boss marah pulak keje tak siap...
 
bisnes ni kita buat waktu rehat jer...buat secara part time.. waktu rehat (time rehat pagi dan tengahari sahaja urusan perniagaan anda) tapi tetap boleh buat duit dengan masa satu jam tersebut...
 
 
tak mahu ker..??? cara senang dan mudah... berurusan pun dengan rakan2 sekerja sahaja...
 
 
siap berminat boleh hubungi saya.. 0133858987 untuk maklumat terperinci...
 
 
"anda buat.. anda dapat" -pinjam tagline ustazah nurbahiyah :)

No comments:

Post a Comment