terima kasih kerana meninggalkan link anda di blog ini..:)

myNUFFNANG

myNUFFNANG

Tuesday, August 20, 2013

PROMOSI PREMIUM BEAUTIFUL






Hari ni saya aktif mengepost entry kann.. heheh.. mana tak nya... 4 yang terdahulu tadi saya copy & paste (share) je dari blog dan fb orang. Yang ni la baru nak mencipta ayat sendiri.. dah lama tak mengarang.. boleh berkarat skill....

Sebenar nya saya nak menwar2 kan bahawa promosi syawal premium beatiful masih berlangsung... jadi jangan lepas kan peluang untuk dapat kan set atau helaian idaman anda dengan harga yang cukup murah... dijaminn!!!

Antara saiz yang ada:

girde: 106,82,76,70,70, 82, 90, 76, 98

Bekung: 70,70,64,64, 82,90,98,82

Bra: 75D,70D,85C,85B. 85c, 75d, 80c,85D,80D,95E



so apa tunggu lagi? sms/whatsapp ukuran anda (ukuran dalam sentimeter ...) .. cara nak ukur boleh rujuk gambar rajah di bawah:





p/s: Dah ramai yang beli dengan saya... percaya tak dengan modal sedikit.. dalam masa 6 bulan saya pun boleh mencapai pangkat sale manager dalam bisnes ni.. nak tau cara nya boleh roger saya. lambat tak per. asal selamat. 0133858987





1 comment: